Coş de cumpărături
Nicio carte in cos
 
Editura Oxford Editura Express Publishing Editura Pearson Logman Editura Cambridge Editura Pengiun Editura Macmillan Editura Heinle
 

Upstream Intermediate Student's Book Revised

Upstream Intermediate Student's Book Revised
Clic pentru mărire
Preţ: 48,00RON
Disponibilitate: În Stoc
ISBN: 978-1-4715-2344-1
Editura: Express Publishing

    UPSTREAM INTERMEDIATE STUDENT'S BOOK REVISED este un curs destinat celor care doresc sa invete limba engleza. Este folosit in general pentru clasa a IX-a dar si pentru pregatirea examenului Cambridge Pre-First Certificate. Cursul Upstream Intermediate Revised contine 5 module de lucru, iar fiecare modul include: ilustratii color, Topics, Vocabulary, Reading, Listening, Speaking, Writing si Grammar. Dupa fiecare modul este o sectiune de recapitulare. Mai include o sectiune cu referinte gramaticale si lista cu verbele neregulate. Raspunsurile exercitiilor se gasesc in cartea Upstream Intermediate Teacher's Book Revised. Este clasificat de CEF pentru nivelul B2.

Mentiune: Upstream Intermediate Student's Book Revised este varianta revizuita in 2015, corespunde noilor cerinte ale examenului FCE si este diferita de cea care se distribuie in scoli prin Ministerul Educatiei.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.