Coş de cumpărături
Nicio carte in cos
 
Editura Oxford Editura Express Publishing Editura Pearson Logman Editura Cambridge Editura Pengiun Editura Macmillan Editura Heinle
 

The Practice of English Language Teaching with Dvd

The Practice of English Language Teaching with Dvd
Clic pentru mărire
Preţ: 117,00RON
Disponibilitate: În Stoc
ISBN: 9781447980254
Editura: Pearson Longman

   The Practice of English Language Teaching este un ghid esential de metodologie pentru profesorii de limba engleza. Autorul acestui titlu este Jeremy Harmer si editorul al seriei de succes How to...A cincea ediţie a cartii "The Practice of English Language Teaching" a fost complet revizuita pentru a reflecta noile evoluţii în invatarea limbii engleze. A patra editie "The Practice of English Language Teaching" include:

  • O discutie de Engleza, ca limba universala;
  • O gamă largă de idei practice de predare care să reflecte practica actuală metodologic;
  • Evolutia unei noi tehnologi in clasa;
  • Un accent crescut pe probleme cum ar fi: dezvoltarea profesorului, autonomia elevului şi contextul in sensibilitatea de predare;
  • Un DVD care prezintă extrase din clasele reale şi discuţii între autor şi profesori.

Jeremy Harmer a predat in Mexic si in Marea Britanie si a instruit profesori din intreaga lume. Jeremy Harmer este editorul seriei de succes How to... si autorul cartilor How to Teach English si How to Teach Writing.

The Practice of English Language Teaching este utila si necesara profesorilor de limba engleza ce se pregatesc pentru examenul de grad si definitivat.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.