Informatii despre livrare

Transport Gratuit
 1. In Bucuresti:    Expedierea coletelor este gratuita in Bucuresti la comenzile care depasesc valoarea de 90 lei. Distributia oricarui produs in Bucuresti efectuandu-se in maxim 48h (in limita stocului disponibil; exceptie facand zilele nelucratoare : sambata, duminica si zilele de sarbatori legale) din momentul lansarii comenzii.
 2. Curier Rapid:    Expedierea se va face prin Urgent Cargus daca localitatea destinatara este cuprinsa in lista localitatilor deservite de acest curier fara taxa de kilometri parcursi extra. Lista acestor localitati poate fi consultata aici. De asemenea in "Informatii de expediere" trebuie furnizat un nr. de telefon corect, conditie obligatorie pentru a putea trimite coletul prin curier rapid.
 3. Posta Romana:     Expedierea se va face prin Posta Romana, serviciul Ramburs, daca destinatarul nu are adresa in raza localitatilor deservite de catre Urgent Cargus. Coletul se va ridica pe baza buletinului sau cartii de identitate de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz. Adresa de expediere trebuie sa corespunda cu adresa din buletin altfel nu veti putea ridica coletul.
 4. Ridicare Personala : de la depozitul nostru din str. Polona, Nr.10, demisol, Sector 1, Bucuresti, cu mentiunea de a a completa in formularul de comanda aceasta optiune sau a telefona inainte.

Cand se expediaza comanda?

Expedierea coletelor se face in urmatoarele doua zile lucratoare de la primirea comenzii (daca produsele sunt disponibile / in limita stocului disponibil ).

In mod normal, veti primi o instiintare  prin e-mail daca comanda dvs. a fost inregistrata. Daca nu primiti aceasta instiintare este posibil ca datele dvs. de contact sa nu fie corecte. Puteti sa ne sunati la 0724 033.360 sau sa retrimiteti nr. dvs. de telefon pe adresa office@carte-engleza.ro  pentru a va putea contacta.

Comenzile facute sambata sau duminica vor fi expediate luni sau marti ( in limita stocului disponibil ).

ATENTIE : In perioada fiecarui inceput de an scolar ( lunile Septembrie - Octombrie ) este posibil ca termenul de operare si expediere a comenzilor sa fie decalat fata de termenul prezentat sus/jos din cauza fluxului mare de comenzi inregistrate intr-o perioada scurta de timp. Va multumim pentru intelegere !

Cand primesc produsele?

 1. In Bucuresti in maxim 48h (in limita stocului disponibil).
 2. Prin Urgent Cargus primiti coletul in mod normal in 1-2 zile lucratoare din momentul expedierii coletelor de catre Carte-Engleza.ro .
 3. Prin Posta Romana transportul dureaza in mod normal intre 3 - 5 zile lucratoare din momentul expedierii coletelor de catre Carte-Engleza.ro
 4. Gratuit prin ridicare de la depozitul din str.Polona, Nr. 10, Sector 1, Demisol, Bucuresti, cu mentiunea de a specifica aceasta optiune.


Status comenzi:

 • Comanda in asteptare: comanda dvs a fost inregistrata si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil;
 • Comanda in procesare: comanda dvs a intrat in curs de procesare;
 • Comanda expediata: comanda dvs a fost expediata de catre Carte-Engleza.ro ( a fost predata curierului );
 • Completa: ati intrat in posesia comenzii;
 • Coamanda Anulata: comanda dvs a fost anulata.


Taxe de livrare: 

                    Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si care sunt mai mari de 90 lei livrarea este gratuita, iar pentru comenzile mai mici de 90 lei costul de transport este de 6,90 lei/colet.

           Pentru comenzile livrate prin curier rapid UrgentCargus costul este de 15 lei pentru primul kg, daca localitatea destinatara este cuprinsa in lista localitatilor deservite de acest curier fara taxa de kilometri parcursi extra, urmand ca taxa de curier sa cresca concomitent cu greutatea coletului.

                  Pentru comenzile livrate prin Posta Romana costul de transport este de 10 lei pentru primul kg urmand ca tariful de Posta sa cresca concomitent cu greutatea coletului.


            Gratuit prin ridicare de la depozitul din str.Polona, Nr. 10, Sector 1, Demisol, Bucuresti, cu mentiunea de-a specifica aceasta oprtiune.

Atenţie!

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.