Coş de cumpărături
Nicio carte in cos
 
Editura Oxford Editura Express Publishing Editura Pearson Logman Editura Cambridge Editura Pengiun Editura Macmillan Editura Heinle
 

Plata si Livrare

Plata se poate efectua:

- In momentul livrari. Se poate efectua plata in numerar in momentul livrarii comenzii.

- Ramburs. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

-Transfer bancar. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.
Confirmarea platii se poate face la “ office@carte-engleza.ro

 

Cont bancar in LEI : RO55 BUCU 1242 2326 6201 9RON  deschis la ALPHA BANK - Sucursala Obregia

 

Livrare se poate efectua in serviciul ‘Sprint Books’:

- Distributia oricarui produs in Bucuresti efectuandu-se in maxim 48 h ( exceptie facand zilele nelucratoare: sambata, duminica si zilele de sarbatoare legala ), din momentul lansarii comenzii, la adresa dorita, fara taxe de curier.

- Expedierea oricarui produs in tara efectuandu-se in maxim 48 h ( exceptie facand zilele nelucratoare: sambata, duminica si zilele de sarbatoare legala ) de la lansarea comenzii, la care se adauga taxele respective, postale sau de curierat, in functie de greutatea coletului, si modului de expeditie.

 

 

TARIFE TRANSPORT 

 

1. In BUCURESTI - GRATUIT ( indiferent de cantitate ).

 

2. In TARA - 'CURIER RAPID CARGUS' - 15 LEI ( primul kg apoi in functie de greutate si valoare in aria de acoperire CARGUS curier ).

                  - 'POSTA ROMANA' - 10 LEI ( primul kg apoi in functie de greutate si valoare ).

 

 

Mentiune : Clientii care doresc ridicarea comenzilor din Str. Polona, Nr. 10, Demisol, Sector 1, sunt rugati sa telefoneze inainte pentru a avea siguranta disponibilitatii titlurilor dorite.