Termeni si Conditii

Conditii de utilizare site

Conditiile de utilizare stabilesc regulile de vanzare a produselor de pe acest site si reprezinta intregul acord dintre carte-engleza.ro si client. Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii înainte de a cumpara produse de pe carte-engleza.ro. Prin comandarea produselor noastre, va exprimati acordul asupra acestor conditii.

Carte-engleza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere ale produselor, acestea fiind preluate din materialele oferite de producator. Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale ale produselor, intrucat producatorul isi poate schimba ambalajul fara sa anunte. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. carte-engleza.ro nu poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a produselor afisate si isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca un anumit produs a fost epuizat. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata. carte-engleza.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate.

Confirmarea comenzilor efectuate online se face prin e-mail si telefon. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida si un nr. de telefon pentru a putea primi confirmarea comenzii.

Prin navigarea pe acest site consimtiti ca sunteti de acord cu politica de cookies, fisiere de mici dimensiuni stocate pe calculatorul dvs. pentru a imbunatatii viteza de navigare. carte-engleza.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse prin formularul de comanda al unui produs. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Carte-engleza.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari sau actualizari pentru "Conditii de utilizare site", fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Odata cu trimiterea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.